2009. december 17., csütörtök

Orrmandula műtét

Lassan 1 hónapja nem írtam, de sajnos alig van időm. Pedig annyi minden történt,amit nem tudtam lejegyezni. A legrosszabb,hogy a Laura most már minden héten náthás. Amit nem tudok elkerülni,mert ahogy látom amikor megyek a bölcsibe érte, legalább 3 gyerek köhög,meg taknyos. Amúgy nagyon szépen fújja az orrát a Laura, de a bölcsibe inkább törölgetik. Minden héten egyszer azzal fogadnak délután,hogy kötőhártyagyulladása van a Laurának. Amikor meg hazaviszem, és pár napig nincsen bölcsiben, semmi baja a szemének, és amikor viszem 4 nap múlva, megint váladékos, és szerintük kötőhártyagyulladás. Ezt megunván elvittem a szemészetre, és kiderült,hogy nincsen kötőhártyagyulladása,csak mivel neki volt 5 hónaposan egy könnycsatornaátmosása, könnyebben rámegy a nátha a szemére. (nem törlik le, és olyan mintha kötőhártyagyulladása lenne). Aztán tegnapelőtt elvittem szemészet után a fülészetre,mert horkol,meg a száján veszi a levegőt. Megnézte a doktor a fülét, és már kezd ráhúzódni a nátha, de még nem kell felszúrni. Elküldött minket hallásvizsgálatra, ahol kiderült,hogy van egy kicsi vezetéses halláscsökkenése. Azt mondták,hogy jobb ha kiveszik az orrmandulát,mert akkor megszűnnek a panaszok. Január 8-án lesz a műtét. Kaptunk babamama szobát. Amikor elaltatják,akkor felszúrják mindkét fülét, és utána veszik ki a manduláját. Mit mondjak,nem örülök,de nincs mit tenni, inkább,minthogy a fülét kelljen majd felszúrkálni.
A munkahelyemen is nagy a hajtás, enni,inni nincs időm.Voltunk mikulásünnepségen, nagyon aranyos volt a Laura nem félt, sőt majdnem kétszer is sorba állt:-)))
Igyekszünk minden kedves barátunkhoz benézni, mert már olyan régen olvastunk titeket. Sok puszi mindenkinek.



16 megjegyzés:

  1. Hűha! Nem jól kezdődik az új év, ahogyan olvassuk! Reméljük utána minden ok lesz! Kellemes karácsonyi előkészületeket, s persze karácsonyt is, ha netán nem írnánk addig!

    VálaszTörlés
  2. Szegeny kis Laura annyira sajnaljuk hogy ijesmit kell vegezenek rajta.Annyira megijedtem mikor olvastam azt hittem mar tul vagytok rajta es mar gyogyulgat a Laura,hat nagyon sok szerencset kivanunk a mutethez es kivanjuk hogy jol sikeruljon es tobbe ne legeyn gond a betegsegekkel. Olyan kis tunderi a Laura edes a mikulassal.Nagyon vartunk mar hogy irjatok de azert nem gondoltuk hogy ijen hirekkel josztok de szerintem igy jobb lewsz akarhogy is sajnalod meg en is sajnalom mert hatha utana elkerul az ijen ojan betegseg.puszika es gyogyulast nektek

    VálaszTörlés
  3. Dejó hallani rólatok! Na persze nem a műtétre gondoltam, majd nagyon szorítunk! Millió puszi!

    VálaszTörlés
  4. Szegeny Laura, annal nincs is rosszabb, mint betegnek lenni heteken at! Remeljuk a mutettel minden helyrejon es mehet majd ujra oviba.
    Lori es Ruben

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Jó hallani felőletek, bár jobb lenne, ha a hírek is csak jók lennének! Reméljük, hogy a műtét után tényleg jobb lesz! Nagyon szurkolunk értetek! Tudtál dolgozni így is, hogy a Laura ilyen sokat volt beteg?
    Remélem hamarosan megint jelentkeztek!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Látom nemcsak az a közös bennünk,hogy ritkán irogatunk,hanem sajnos a náthás gyerekek is.Igaz,nekünk nem lesz műtét,hanem a vérszegénység miatt gyengült le nagyon.De azóta semmi nátha,kopp-kopp,ne szóljam el magam.Szorítok,hogy minden rendben legyen.Sok puszi

    VálaszTörlés
  7. Boldog Karacsonyt nektek!puszika Szabina,Julia es Izabella

    VálaszTörlés
  8. Boldog karácsonyt kívánunk az egész családnak!

    VálaszTörlés
  9. Minden
    szívből szóló karácsonyi énekben,
    A kandalló ropogásában és melegében,
    Az ünnepi ebéd közben,
    a beszélgetésben és nevetésben,
    Minden képeslapban amit egy barát,
    vagy a család küldött,
    Minden amit ebből meghallunk,
    és ami elgondolkodtat bennünket…

    az maga a szeretet.
    KELLEMES ÜNNEPEKET!!

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!
    Bocsánat, hogy kissé elmaradtunk, jobbulást kívánunk!
    Nagyon boldog, békés ünnepeket nektek!
    Puszi
    Beus és Márk

    VálaszTörlés
  11. Ja, és nagyon jók a képek :-)!
    Puszi

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Az én kisfiamnak- aki mellesleg 2006. szept. 28-án született- is most jan 15-én lesz orrmandula műtéte.Kíváncsian várom majd a tapasztalataidat, persze, ha megosztod Velem.
    Noémi

    VálaszTörlés
  13. Egészségben és minden jóban gazdag Új Évet kívánunk az egész családnak!

    VálaszTörlés
  14. Itt az Újév, új jót hozzon,
    Régi jónktól meg ne fosszon.
    Hogyha új jót nem is hozhat,
    Vigye el a régi rosszat!

    BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

    VálaszTörlés
  15. Boldog uj evet draga Laura es csaladja.puszika

    VálaszTörlés
  16. Kijutott az év végére elejére nektek sok minden, de remélem ennyi lesz a vége!
    Puszi

    VálaszTörlés